Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Πιτες για σουβλακια:

Από τη Ζέτα Παπαθεοδώρου

Πιτες για σουβλακια:
600γρ. αλευρι για ψωμι
2 κουταλακια αλατι
1 φακελακι μαγια
4 κουταλακια ζαχαρη
4 κουταλιες λαδι
200 γρ περιπου, χλιαρο νερο

Το μυστικο ειναι να τα χωρισεις σε σφαιριδια και να αφησεις λιγο να φουσκωσουν. Επειτα τα ανοιγεις το καθενα γυρω στα 20 εκ και τηγανιζεις σε καυτο λαδι. Για να μην φουσκωσουν να τις τρυπησεις με ενα πιρουνι και στο τελος τις τυλιγεις ζεστες, με μεμβρανη η σακουλιτσα τροφιμων για να ειναι ελαστικες!!!μολις κρυωσουν μπορεις να τις βαλεις στην καταψυξη.







snack