Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

are the gluten-free dough την προετοιμασία της χωρίς γλουτένη ζύμη

1 και παρασκευάστε

Βάλτε το χωρίς γλουτένη αλεύρι σε ένα μπολ και να κάνει μια καλά στη μέση με μια κουταλιά της σούπας.

2 Διαλύστε τη μαγιά

Σε ένα δοχείο, διάλυση του φρέσκια μαγιά σε ζεστό νερό (όχι θερμότερο από 40 ° C). Μπορείτε, επίσης, να διαλύει της ζύμης σε ένα φούρνο μικροκυμάτων.

3 προ-ζύμη

Ρίχνουμε τη διαλυμένη μαγιά μέσα στο πηγάδι στο αλεύρι και προσθέστε μια πρέζα ζάχαρη. Ανακατέψτε τα συστατικά μαζί με τα δάχτυλά σας και πασπαλίζουμε πάνω λίγο αλεύρι. Αφήστε αυτό το προ-ζύμη να σταθεί σε ζεστό μέρος για 10 λεπτά. Είναι έτοιμη όταν σχηματίζουν ρωγμές στην επιφάνεια. ^

4 ζυμώνετε

Προσθέστε το υπόλοιπο των συστατικών με το προ-ζύμη. Ζυμώστε μαζί όλα τα συστατικά επί 5 λεπτά, είτε με το χέρι ή με τη χρήση ενός ηλεκτρικού γάντζο ζύμης.

5 Ας άνοδο

Όταν η ζύμη είναι ομαλή, σκεπάστε το μπολ με ένα υγρό πανί ή μεμβράνη για να κρατήσει το υγρό ζύμη. Η ζύμη πρέπει τώρα να αφήνεται σε ηρεμία σε ένα ζεστό μέρος σε θερμοκρασία 27 ° C έως 30 ° C έτσι ώστε να μπορεί να αυξηθεί. Εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πολύ χαμηλή, η ζύμη μπορεί επίσης να αφήνεται να φουσκώσει μέσα στο φούρνο σε ένα μέγιστο των 40 ° C. Ο όγκος της ζύμης θα πρέπει να έχουν διπλασιαστεί μετά από περίπου 20-30 λεπτά, και το εσωτερικό της ζύμης θα πρέπει να έχουν γίνει πολύ πορώδη.

6 ξαναζυμώνουμε

Στη συνέχεια ζυμώνουμε τη ζύμη ξανά μέχρι να έχει μια ομαλή δομή με λεπτούς πόρους. Πλάθουμε τη ζύμη ψωμιού στην απαιτούμενη μορφή και το αφήνουμε να σταθεί για 15 λεπτά.

7 επιφάνεια βούρτσα

Για να εξασφαλιστεί ότι το ψωμί παίρνει μια χρυσή καφετιά κρούστα, βουρτσίστε την επιφάνεια με γάλα ή χτυπημένα αυγά πριν από το ψήσιμο.Ψεκάστε το ψωμί με σπόρους / κόκκους για γεύση.

8 υγρασία προϊόντα

Τοποθετήστε ένα πυρίμαχο δοχείο γεμάτο με νερό στον προθερμασμένο φούρνο. Αυτό παράγει την υγρασία και εμποδίζει τη ζύμη από το στέγνωμα κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

9 ψήσιμο

Τοποθετήστε τη ζύμη πάνω στη λαδόκολλα και το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει. Η γλουτένη ψωμί είναι έτοιμο όταν υπάρχει ένας υπόκωφος ήχος όταν πατάτε το κάτω μέρος. Αφήστε το ψωμί να κρυώσει σε σχάρα ψύξης.

Αποθήκευσης 10

Ψωμί χωρίς γλουτένη, τσουρέκι, πίτσα, κλπ. μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κατάψυξη. Πάγωμα φρεσκοψημένο και ψύχεται ψημένα αγαθά σε σακούλες κατάψυξης. Είναι καλύτερο να ξεπαγώσει το ψωμί σε θερμοκρασία δωματίου, ή για να το θέσουμε σε κλίβανο θερμάνθηκε στους 200 ° C για λίγα λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα φρέσκα ψημένα αγαθά στο σπίτι.
Μπορείτε, επίσης, να παγώσει unrisen ζύμης με τον ίδιο τρόπο. Απόψυξης, όπως απαιτείται, αφήνεται να ηρεμήσει και να εργαστούν στη συνέχεια τη ζύμη όπως περιγράφεται παραπάνω.Εάν η γλουτένη ψωμί πρόκειται να καταναλωθεί μέσα σε λίγες ημέρες, είναι καλύτερο να αποθηκεύονται σε μια πλαστική σακούλα σε δροσερό και ξηρό μέρος για 2-3 ημέρες. 

Συστατικά και ποσότητες 
Κατά προσέγγιση ποσά ανά φλιτζάνι: 
Νερό = 150 g / ml 
Αλεύρι = 90 g 
Ζάχαρη = 150 g 1 
ολόκληρο αυγό: 50 γρ 
Ανά κουταλιά: 
Νερό = 13 g / ml 
Λάδι = 8 g 
Αλεύρι = 8 g 
Ζάχαρη / αλάτι (γεμάτη) = 15 g 
Ανά κουταλάκι του γλυκού: 
Νερό = 6 g / ml 
Λάδι = 4 g / ml 
Αλεύρι = 4 g 
Ζάχαρη / αλάτι (γεμάτη) = 7 g 
Ξηρή μαγιά (επίπεδο) = 5 g 
Ξηρά ζύμη (γεμάτη) = 9 g
Μέλη
Χώρες
114400.. 33 66 55
119944
Μέλη

Γιατί να εγγραφώ;

  • Υπηρεσίες 
    Πάνω από 650 συνταγές και πολλά θρεπτικά υπηρεσίες 
  • Πληροφορίες 
    Multimedia Yourlife περιοδικό, ταινίες και πολλά άλλα 
  • Κοινότητα 
    Το μεγαλύτερο γλουτένη-δωρεάν online κοινότητα! 

Βήματα για την γλουτένη Διαδικασία Πιστοποίησης

QAI μπορεί να σας υποστηρίξει στην δέσμευσή σας για να επιτευχθεί χωρίς γλουτένη πιστοποίηση. Είτε θέλετε να παράγουν τα στοιχεία στην αρχή, στο μέσο ή στο τέλος της αλυσίδας εφοδιασμού, σε πέντε μόλις βήματα, μπορείτε να κερδίσετε χωρίς γλουτένη πιστοποίηση σας.

Βήμα 1: Αναθεώρηση προϊόντων

Το βήμα επανεξέταση προϊόν σας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουν QAI με λεπτομέρειες σχετικά με γλουτένη λειτουργία σας ή τα προϊόντα και δίνει τη δυνατότητα τεχνικής ομάδας αξιολόγησης QAI να κατανοήσει τη λειτουργία σας δεξιά μπροστά. Η κατανόηση του πεδίου εφαρμογής της επιχείρησης σας, οι διαδικασίες που ακολουθείτε και τα προϊόντα που υποβάλλονται σε επεξεργασία, σήμανση, χειρισμός ή / και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την εταιρεία σας είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της διαδικασίας πιστοποίησης. Ένα ειδικό Διευθυντής QAI Πιστοποίηση Έργου θα ανατεθεί για να σας καθοδηγήσουν μέσα από τη διαδικασία. Το βήμα επανεξέταση των προϊόντων περιλαμβάνει:
  • Πλήρης αναθεώρηση τεκμηρίωσης και γραφείο ελέγχου
  • Γλουτένη σχέδιο συμμόρφωσης (GCP)
  • Ατομική Προφίλ Προϊόντων (ΟΠΠ) και επανεξέταση επισήμανση

Βήμα 2: Έλεγχος Onsite

Μια επιτόπια επιθεώρηση αποτελείται από μια αξιολόγηση της λειτουργίας σας. Κατά την επίσκεψη αυτή, ο επιθεωρητής θα ελέγξει τις πληροφορίες σχετικά με την αίτησή σας και να συναρμολογούνται τεκμηρίωση για να διασφαλίζεται συνεπής χωρίς γλουτένη παραγωγή.Μετά την επίτευξη της πιστοποίησης, κάθε έτος, με επιτόπιες επιθεωρήσεις θα απαιτούνται για τη λειτουργία σας να διατηρούν την πιστοποίηση.

Βήμα 3: Δοκιμή

Κατά τη διάρκεια της επιτόπιας επιθεώρησης, ο επιθεωρητής θα εισπράξει ένα τυχαίο δείγμα. Θα πρέπει να ελεγχθεί για να εξασφαλιστεί χωρίς γλουτένη ακεραιότητα σε 10 ppm ή λιγότερο. Επιπλέον, ο επιθεωρητής θα επαληθεύει ότι οι πρώτες δοκιμές συστατικό έχει πραγματοποιηθεί, εκτός από την επαλήθευση ενός ή περισσότερων από τα ακόλουθα:
  • Ένορκες καταθέσεις αλλεργιογόνων
  • Πιστοποιητικό ανάλυσης
  • Πρώτες συστατικό προμηθεύονται από QAI Certified γλουτένη προμηθευτή

Βήμα 4: Πιστοποίηση

Λειτουργία σας θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως συμμορφούμενο και θεωρούνται πιστοποιημένα με το πρότυπο που εφαρμόζεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των βημάτων 1-3. Ένα αριθμημένο πιστοποιητικό θα παρουσιαστούν σε εσάς. Μπορείτε να εμφανίσετε την QAI γλουτένη Mark σε πιστοποιημένα προϊόντα χωρίς γλουτένη σας.

Βήμα 5: Συνεχής Συμμόρφωση

Παρακολούθηση συνεχή συμμόρφωση είναι ένα ουσιαστικό μέρος της QAI γλουτένη πρωτόκολλο. QAI θα διεξάγει ετήσιο έλεγχο, ο οποίος περιλαμβάνει ετήσιες επιθεωρήσεις των εγκαταστάσεων παραγωγής και τη δοκιμή του προϊόντος.