Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

μορφατ

Σέ άπάντηση σχετικού-κατωτέρω- έρωτήματός Σας,παρακαλώ σημειώσατε ότι:

Η έταιρία μας ,παραγωγός τών προιόντων <ΜΟΡΦΑΤ>, άκολουθεί-κατά γράμμα- τά όριζόμενα άπό τήν Εύρωπαική Νομοθεσία-γιά τήν έπισήμανση τών

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ συστατικών στά τρόφιμα, άναφέροντας άκόμη καί τήν ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ύπάρξεως ΙΧΝΩΝ Γλουτένης καί/ ή άλλων συστατικών, στήν έτικέττα τού κάθε προιόντος.

Μέ Έκτίμηση,

Γιάννης Χέρρας / Δ-νση Διαχ/σεως Ποιότητος,

ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

εβγα

Σε όλα τα παγωτά ΕΒΓΑ αναγράφονται αναλυτικά όλα τα συστατικά που αυτά περιέχουν, έτσι ώστε να είναι ξεκάθαρο στον καταναλωτή το ακριβές περιεχόμενο του κάθε προϊόντος. Η γλουτένη περιέχεται στα σιτηρά σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρώμη.
Εάν η γλουτένη δεν περιέχεται σε κάποιο από τα συστατικά που αναγράφονται,

τότε η όποια πιθανή επιμόλυνση από ίχνη γλουτένης επισημαίνεται κάτω από τη λίστα των συστατικών.

Επιπλέον, έχουμε ήδη αρχίσει να εφαρμόζουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό -σύμφωνα με τον οποίο απαιτείται η ειδική επισήμανση

των αλλεργιογόνων στη λίστα των συστατικών- και σταδιακά αντικαθιστούμε τις συσκευασίες μας,

προκειμένου να είναι πιο εύκολο να εντοπιστούν τα αλλεργιογόνα από τους καταναλωτές.

Είμαστε στη διάθεσή σου.»

minerva

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και σας διαβεβαιώνω ότι η εταιρεία ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ συμμορφώνεται απόλυτα με την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία για τα αλλεργιογόνα, και όλα τα προϊόντα μας, εφόσον έχουν αλλεργιογόνα (συνήθως λακτόζη), το αναφέρουν με σαφήνεια στην ετικέτα τους.

Θα ήθελα επίσης να σας βεβαιώσω ότι όλα τα προϊόντα μας είναι 100% απαλλαγμένα γλουτένης.

Με εκτίμηση

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ Χ.Γ

ΥΛΙΚΑ
11/2 κιλο μπακαλιαρος
ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
αλευρι μ.αγ.γ κοκκινο
2 αυγα
2 κουτακια σουρωτη
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
8 πατατες μετριες
4 σκελιδες σκορδο
ελαιολαδο
ξυδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
βραζουμε τις πατατες και τις αφηνουμε να κρυωσουν .Σενα μπολ ριχνουμε το σκορδο ,τις πατατες ,το λαδι και το ξυδι και ανακατευουμε να γινουν πουρε.

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ
Ξαρμυριζουμε τον μπακαλιαρο σε αρκετα νερα κομμενο σε κομματια.Τον βαζουμε σε ενα τρυπητο να στραγγισει καλα.

 ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
Ανακατευουμε το αλευρι ,τις σουρωτες και τα αυγα μεχρι να γινουν χυλος .