Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ Χ.Γ

ΥΛΙΚΑ
11/2 κιλο μπακαλιαρος
ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
αλευρι μ.αγ.γ κοκκινο
2 αυγα
2 κουτακια σουρωτη
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
8 πατατες μετριες
4 σκελιδες σκορδο
ελαιολαδο
ξυδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
βραζουμε τις πατατες και τις αφηνουμε να κρυωσουν .Σενα μπολ ριχνουμε το σκορδο ,τις πατατες ,το λαδι και το ξυδι και ανακατευουμε να γινουν πουρε.

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ
Ξαρμυριζουμε τον μπακαλιαρο σε αρκετα νερα κομμενο σε κομματια.Τον βαζουμε σε ενα τρυπητο να στραγγισει καλα.

 ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
Ανακατευουμε το αλευρι ,τις σουρωτες και τα αυγα μεχρι να γινουν χυλος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: