Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

μπισκοτα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 200 g αλεύρι που φουσκωνει μονο του χ.γ
  • 2 κουταλάκια μπέικιν χ.γ
  • 50 g κορν φλάουρ χ.γ
  • 100 g μαργαρίνη
  • 100 g ζάχαρη
  • λίγο αλάτι
  • 2 αυγά
  • βανίλιες
  • 3  κουταλίες της σούπας γάλα



    Πως το κάνου με:

    1. Χτυπάμε τα αυγά με την μαργαρίνη το αλάτι και τις βανίλιες.
    2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικα μέχρι να αναμειχθούν καλά.
    3. Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
    4. Πέρνουμε ένα κουταλι (αναλογα με το αν τα θελετε μικρά ή μεγάλα παίρνετε μικρό ή μεγάλο)
    5. Βάζετε λαδόκολα σε ενα ταψί και με το κουτάλι βάζετε ζύμη! ΠΡΟΣΟΧΗ αφήνετε αρκετό χώρο ανάμεσα στην ζύμη γιατι απλώνει και φουσκώνει αρκετα!!!
    6. Ψήνουμε στους 180 για 20 περιπου λεπτα! (ή αναλογα τον φούρνο σας,δεν πρέπει να κοκκινίσουν πολυ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: