μπισκοτα
Τι χρειαζόμαστε:
- 200 g αλεύρι που φουσκωνει μονο του χ.γ
- 2 κουταλάκια μπέικιν χ.γ
- 50 g κορν φλάουρ χ.γ
- 100 g μαργαρίνη
- 100 g ζάχαρη
- λίγο αλάτι
- 2 αυγά
- βανίλιες
- 3
κουταλίες της σούπας γάλα
Πως το κάνου με:
- Χτυπάμε τα αυγά με την μαργαρίνη το αλάτι και τις βανίλιες.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικα μέχρι να αναμειχθούν καλά.
- Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
- Πέρνουμε ένα κουταλι (αναλογα με το αν τα θελετε μικρά ή μεγάλα παίρνετε μικρό ή μεγάλο)
- Βάζετε λαδόκολα σε ενα ταψί και με το κουτάλι βάζετε ζύμη! ΠΡΟΣΟΧΗ αφήνετε αρκετό χώρο ανάμεσα στην ζύμη γιατι απλώνει και φουσκώνει αρκετα!!!
- Ψήνουμε στους 180 για 20 περιπου λεπτα! (ή αναλογα τον φούρνο σας,δεν πρέπει να κοκκινίσουν πολυ)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου