Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Μερέντα x.γ

υλικα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 100γρ κουβερτούρα χ.γ
  • 150γρ βιτάμ
  • 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
  • 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)ιον
  • 1 κούπα τριμμενο φουντουκι      

  •      
  • Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί.
  • Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
  • Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
  • Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο                                                                                             
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: