Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ

ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ - ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΗ ΛΑΚΤΟΖΗ   

Μάθετε αν διατρέχετε κίνδυνο να αναπτύξετε κοιλιοκάκη και αν έχετε δυσανεξία στην λακτόζη, με μια απλή και ανώδυνη εξέταση που θα κάνετε μια φορά στη ζωή σας.
Το DNA που είναι ο κώδικας του ανθρώπινου οργανισμού, περιέχει το γενετικό υλικό και μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για την πορεία της υγείας μας. Η ακατάλληλη διατροφή αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου για εμφάνιση κοινών παθήσεων. Κάποια γονίδια που σχετίζονται με τη διατροφή, παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση, στην εξέλιξη καθώς και στη σοβαρότητα πολλών κοινών παθήσεων.

Τι είναι το Celiac Disease and Lactose Test
Το CDL Test είναι ένα γενετικό τεστ που ελέγχει γονιδιακούς πολυμορφισμούς οι οποίοι σχετίζονται με την ανάπτυξη της κοιλιοκάκης και την δυσανεξία στη λακτόζη.
Το αποτέλεσμα του τεστ περιλαμβάνει μια προσωπική αναφορά με οδηγίες και επισημάνσεις που αφορούν διατροφικές και προσωπικές συνήθειες. Οι οδηγίες αυτές είναι το κλειδί για τη μακροχρόνια πρόληψη της υγείας, καθώς επιτρέπουν να σταματήσουμε την εμφάνιση ή την εξέλιξη της νόσου παρεμβαίνοντας διατροφικά.

Γιατί πρέπει να κάνουμε το Celiac Disease and Lactose Test
  1. για να αποκλείσουμε την ανάπτυξη της νόσου*
  2. γιατί σε κάποιους ανθρώπους που εμφανίζουν συμπτώματα της νόσου και δεν έχουν υποβληθεί σε βιοψία παρά μόνο σε αγωγή αποχής από τη γλουτένη, είναι ο μοναδικός τρόπος για να διαπιστώσουμε αν τα συμπτώματα αυτά οφείλονται στην κοιλιοκάκη. 
  3. γιατί ενδείκνυται στον καθένα ο οποίος εμφανίζει συμπτώματα της νόσου ενώ έχει αρνητικά αποτελέσματα σε ορολογικές αναλύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: