Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Πρόσκληση σε σεμινάριο σχετικά με προϊόντα χωρίς γλουτένη

Πρόσκληση σε σεμινάριο σχετικά με προϊόντα χωρίς γλουτένη

 
 
 
 
 
 
Rate This

Ο ΕΦΕΤ, με γνώμονα την προστασία των καταναλωτών και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ως προς την ενημέρωση αλλά και τη μεταφορά της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών σε εθνικό επίπεδο (αρχές, βιομηχανία, καταναλωτές, πανεπιστημιακή κοινότητα, επιστημονικοί φορείς,κλπ). Κάτω από αυτό το πλαίσιο και ως συντονιστής του έργου KnowInTarget, ο ΕΦΕΤ διοργανώνει στις 14 Μαΐου 2013 στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis, Παρθενώνος 19-25, 11742 Αθήνα, σεμινάριο με θέμα:
«Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στην Παραγωγή Τροφίμων: Προϊόντα χωρίς Γλουτένη»
Το σεμινάριο απευθύνεται στις αρμόδιες αρχές στο πεδίο της ασφάλειας των τροφίμων
και σε κλαδικούς φορείς επιχειρήσεων τροφίμων. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση στην αγορά και τη
συχνότητα εμφάνισης της κοιλιοκάκης στην Ελλάδα, ενδεχόμενες εθελοντικές δράσεις
καθώς και τον καθορισμό μιας από κοινού προσέγγισης και ενός από κοινού στόχου για
περαιτέρω ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού και των αρμόδιων μονάδων.
Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και αποστολή
της ήλωσης Συμμετοχής έως τις 10 Μαΐου στην ηλεκτρονική διεύθυνση
registration2604@efet.gr. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (50 άτομα)
και της ίσης εκπροσώπησης από όλους τους αρμόδιους φορείς θα τηρηθεί αυστηρά
σειρά προτεραιότητας που θα αντιπροσωπεύει την εκπροσώπηση κάθε φορέα όπως
αναφέρονται στον Πίνακα αποδεκτών.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά εάν μας τιμήσετε με την παρουσία

Δεν υπάρχουν σχόλια: