Τι είναι η κοιλιοκάκη; Η κοιλιοκάκη είναι η δυσανεξία (κάτι που ο οργανισμός δεν ανέχεται) στη γλουτένη, πρωτεΐνη που υπάρχει στο σιτάρι, το κριθάρι, τη βρώμη και τη σίκαλη. Η αντίδραση του οργανισμού είναι η παραγωγή αντιγλιαδινικών αντισωμάτων, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του εσωτερικού τοιχώματος του λεπτού εντέρου. Πρόκειται για κληρονομική πάθηση και επειδή η βλάβη προκαλείται... από το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, θεωρείται αυτοάνοσο νόσημα.
Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012
μπυρα χ.γ
G Free
Παρασκευάζεται στο St. Peter's Brewery. το μικρότερο ζυθοποιείο της Μεγάλης Βρετανίας. Το αγρόκτημα στο οποίο βρίσκεται χρονολογείται από το 1280 και η γεώτρηση εντός του, παρέχει το νερό της ζυθοποίησης από ένα υδροφόρο στρώμα που βρίσκεται 90mκάτω από το έδαφος. Η G FREE είναι μια μοναδική μπύρα χωρίς γλουτένη με όλα τα χαρακτηριστικά της μεγάλης σχολής των lager. Την χαρακτηρίζουν τα έντονα αρώματα citron και μανταρινού, που προέρχονται από την Αμερικανική ποικιλία λυκίσκου Amarillo, και η μακρά επίγευση με όλα τα στοιχεία μιας ξεχωριστής μπύρας Pils.
Αγγλία – 4,2% Alc. – Φιάλη 0.50L
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου