Πως το κάνουμε:
- Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη με ξύλινη κουτάλα να γίνει σαν κρέμα.
- Προσθέτουμε το χυμό, τα chocolate drops και τη βανίλια και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το αλεύρι. Ζυμώνουμε και γίνετε μια ζύμη μαλακή.
- Φτιάχνουμε 1 ρολάκι, τυλίγουμε σε μεμβράνη και το αφήνουμε 3-4 ώρες στο ψυγείο ή όλο το βράδυ.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
- Κόβουμε σε φετούλες σε πάχος λίγο λιγότερο από το πάχος το δαχτύλου μας και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε 10'.
Διαβάστε περισότερο: Μπισκότα βουτύρου χωρίς γλουτένη, γάλα και αυγά http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-boutirou-xoris-glouteni-gala-kai-ayga.html#ixzz2BAZrIITe αλεύρι χωρίς γλουτένη και
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου