ΥΛΙΚΑ
700 γραμ.καλαμποκαλευρο χ,γ περιπου
1 λιτρο γαλα
350 γρμ τυρι
αρκετο βιταμ
χορτα (σπανακι,τσουκνιδα.οτι θελουμε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτηρωνουμε πολυ ενα ταψι 30-40 εκατοστα στρωνουμε το μισο αλευρι και το μουσκευουμε με το μισο γαλα περιπου μεχρι να γινει υγρο ζυμαρι .Σε ενα μπολ ανακατευουμε τα χορτα τα αλατιζουμε και τα στραγγιζουμε καλα με το χερι,βαζουμε μεσα στα χορτα το τυρι και ανακατευουμε.τα ριχνουμε μεσα στο ταψι και απο πανω στρωνουμε το υπολοιπο αλευρι και ραντιζουμε παλι με το γαλα.τελος τριβουμε λιγο τυρι και αρκετο βουτηρο.ψηνουμε για 50 λεπτα περιπου στουσ 170
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου