Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

ΜΠΑΤΖΙΝΑ

ΜΠΑΤΖΙΝΑ

ΥΛΙΚΑ
300ΓΡΜ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ
1ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
2 ΑΥΓΑ
2 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
400ΓΡΜ ΤΥΡΙ(ΦΕΤΑ)
1 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΑΔΙ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ .ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΑ ΑΥΓΑ Κ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ,ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ,ΒΟΥΤΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ 38 ΕΚ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ,ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ Κ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΟΥΤΗΡΟ .ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 40 ΜΕ 50 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 170








Δεν υπάρχουν σχόλια: