Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

γαλατοπιτα

υλικα
500γρμ καλαμποκαλευρο χ.γ
γαλα περιπου 1 λιτρο οσο παρει

κρεμα
2 κουπες τσαγιου ζαχαρη
3 κ.σουπας βουτηρο
και 3 αυγα
2 κουπες αλευρι χ.γ
εκτελεση
Σε μια κατσαρολα βαζουμε το γαλα να βρασει σε χαμηλη φωτια.
σε μια λεκανη ριχνουμε το αλευρι και το γαλα μεχρι να γινει ζυμη σαν ταρτα .
βουτηρωνουμε πολυ καλα ενα ταψι 38 cm και στρωνουμε την ζυμη.την βαζουμε στοω φουρνο για 10 λεπτα στουσ 170.στην κατσαρολα που βραζει το γαλα ριχνουμε το αλευρι την ζαχαρη και ανακατευουμε να πιξει η κρεμα.στο τελος ριχνουμε τα αυγα χτυπημενα και ανακατευουμε γρηγορα.ριχνουμε την κρεμα μας στο ταψι με την ταρτα κ ψηνουμε για αλλα 10 -15 λεπτα






Δεν υπάρχουν σχόλια: