ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 2 κουτ σούπας βιτάμ
- 1 1/2 φλυτζάνι τριμμένα καρύδια ή αμύγδαλα
- 2 βανίλιες
- 2 κουτ σούπας κονιάκ
- 300 γρ κουβερτούρα Χ.Γ
- 1 φλυτζάνι καρύδα τριμμένη
- 200 γρ τρούφα για τυλιγμα Χ.Γ
Πως το κάνουμε:
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με τα υπόλοιπα υλικά.
- Βάζουμε το μπωλ στο ψυγείο για να κρυώσει και να σφίξει.
- Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα περνάμε από την τρούφα.
- Τα τοποθετούμε σε μικρά χρωματιστά χαρτάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου