Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Παγωτό βανίλια χ.γ

  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ light (μεγάλο)
  • 250 ml γάλα φρέσκο light
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1 βανίλια

  • Βάζουμε τα γάλατα και τη βανίλια σε ένα μεγάλο μπωλ (2 lt) και τοποθετούμε το μπωλ στην κατάψυξη για 2 ώρες περίπου (μέχρι να αρχίσει να κάνει κρυστάλλους το γάλα μας).
  • Χτυπάμε με το μίξερ για 4-5 λεπτά. Το γάλα γίνεται πηχτή κρέμα.
  • Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη και χτυπάμε λίγο ακόμα.
  • Ξαναβάζουμε το μπωλ στην κατάψυξη.


  • Δεν υπάρχουν σχόλια: