Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.)
3 κουταλιές της σούπας κακάο (30 γρ)
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 φακελάκι τρούφα για επικάλυψη (προαιρετικά)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.)
3 κουταλιές της σούπας κακάο (30 γρ)
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 φακελάκι τρούφα για επικάλυψη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό σκεύος βάζουμε το ζαχαρούχο, το κακάο και το βούτυρο και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς περίπου για 7-8 λεπτά μέχρι να δέσει το μίγμα και να ξεκολλάει από τον πάτο.
Το αφήνουμε να κρυώσει για τουλάχιστον μια ώρα. Εγώ το άφησα για μια ολόκληρη βραδιά. Στη συνέχεια πλάθουμε τα τρουφάκια και τα ρολάρουμε στην τρούφα για να κολλήσουν πάνω σε κάθε τρουφάκι. Διατηρούνται στο ψυγείο.
Το αφήνουμε να κρυώσει για τουλάχιστον μια ώρα. Εγώ το άφησα για μια ολόκληρη βραδιά. Στη συνέχεια πλάθουμε τα τρουφάκια και τα ρολάρουμε στην τρούφα για να κολλήσουν πάνω σε κάθε τρουφάκι. Διατηρούνται στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου