Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Καλές Απόκριες, χωρίς γλουτένη

Καλές Απόκριες, χωρίς γλουτένη

Είμαι ελεύθερη γλουτένης bagel
Θα ήθελα να ανυπομονώ να Απόκριες στο νησί μας πάνω από τα Χριστούγεννα.
Κάθε χρόνο, τα παιδιά και τους γονείς του νησιού συγκεντρώνονται στην πόλη, όπως το φως μεγαλώνει σκοτεινό. Αστυνομικά αυτοκίνητα με φώτα που αναβοσβήνουν κάθονται στα δύο άκρα της πόλης (περίπου τρεις δρόμους μακριά) για να εμποδίζει τους οδηγούς να περνούν. Αυτό σημαίνει ότι το όνειρο κάθε παιδιού γίνεται πραγματικότητα: μπορείτε να περπατήσετε στο δρόμο! τρέξτε! άλμα!
Όλες οι επιχειρήσεις που είναι διακοσμημένα με γιγάντια φουσκωτή μαύρες γάτες, πορτοκαλί σερπαντίνες, κολοκύθες φωτίζεται από μέσα από τα κεριά, και ψεύτικα ιστούς αράχνης. Οι κτηματομεσίτες, οι κτηνίατροι, αποστολή ιδιοκτήτες καταστημάτων, και μπάρμεν καθίσετε μπροστά με καλάθια με διόγκωση Tootsie Rolls και φυστικιών της Reese φλιτζάνια βούτυρο, φωνάζοντας Καλές Απόκριες!
Είναι μια συλλογή κοινότητα. Οι 12-ετών περιφέρονται ελεύθερα κατά βούληση, εκμεταλλευόμενοι ρούχα θα μπορούσε κανείς να καλέσει μόλις ένα κοστούμι να συγκεντρώσει καραμέλα για άλλη μια φορά.Το 7-ετών (όπως ο ανιψιός μου, ο Elliott, ο οποίος πήγε φέτος ως Ghostbuster ) αποκλείουν τους δρόμους, με τη σιγουριά μετά από χρόνια φωνάζει Trick or treat! σε αυτό αργά τη νύχτα Οκτωβρίου. Οι γονείς από τα παιδιά ooh και aahh όταν βλέπουν τα άλλα νήπια, τα έχουμε δει από την ομάδα γνωστή μωρό στο Playspace, όπως το περπάτημα γύρω από το κουτάβι σκυλιά ή πριγκίπισσα Leia. (Τώρα που είμαι ενήλικος αντιλαμβάνομαι - δεν έχει πραγματικά σημασία τι φοράς, αν είστε κάτω των 5 ετών κάθε προσπάθεια για μια φορεσιά προκαλεί λατρεύοντας ματιές και αναστεναγμούς από τους ενήλικες.).
Τα μικρά παιδιά, όμως; Δεν είσαι αρκετά σίγουρος.
Χθες το βράδυ, ο Lu κρατούσε το χέρι μου σχεδόν το σύνολο του χρόνου που περιπλανιόταν στους δρόμους. Δεν ήταν ακριβώς φοβάται. Κοίταξε σαστισμένοι. Γιατί να περπατήσετε μέχρι το κατάστημα από όπου αγοράζουμε την κασέτα του εκτυπωτή και την καραμέλα της ζήτησης; Και τι στο καλό είναι καραμέλα;
Lu του είχε πολλά σπιτικά αρτοσκευάσματα και ένα περιστασιακό μπισκότο στο πλοίο, αλλά έχει ακόμα να βιώσουν καραμέλα. Έτσι, πραγματικά, η όλη εμπειρία ήταν μια ευκαιρία γι 'αυτήν να παρακολουθήσουν τον κόσμο γύρω της με ορθάνοιχτα μάτια και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε.Για τα πρώτα 20 λεπτά, που δεν θα λάβουν καμία καραμέλα. Αφού είδε δεκάδες παιδιά συρρέοντας στην είσοδο του κινηματογράφου, που επιτέλους το χέρι της. Και τότε αδράξει αυτή τη μικρή μπάρα Twix μέχρι που το είχαν συντρίψει σχεδόν στο κράτημα της.
Έτσι, βασικά, Lu σκέφτεται Απόκριες σημαίνει να πάρει καραμέλα, σφίγγοντας με τα χέρια, τότε η εμπορία λερωμένος καραμέλα για ένα νέο.
Δεν πειράζει. Θα υπάρξουν πολλά περισσότερα χρόνια σε αυτό το νησί. Και αισθάνομαι πόσο γρήγορα αυτά τα επόμενα χρόνια θα πάει. Κοιτάξτε αυτή τη φωτογραφία του Έλιοτ από τέσσερα χρόνια , έμοιαζαν κάπως σαν Lu, μόλις τριών ετών. Νομίζω ότι ήταν χθες. Πραγματικά.) Σύντομα, θα είναι η 7-year-old, αυτοπεποίθηση και να λειτουργήσει χωρίς μου, τρώγοντας χούφτες της καραμέλας.
Εν τω μεταξύ, κρατώντας το χέρι της, ενώ εμείς περπάτησε πάνω και κάτω, οι δρόμοι γέλιο; Δεν τον πείραζε καθόλου.
Και στο δρόμο πίσω στο αυτοκίνητο, άκουσα κάποιον να καλέσει το όνομά μου. Όταν γύρισα γύρω, είδα μια οικογένεια και την κοπέλα που βλέπετε στην φωτογραφία επάνω.
Κοίτα ότι: αυτή είναι μια ελεύθερη γλουτένης κουλούρι!
Αυτό μπορεί να είναι το αγαπημένο μου κοστούμι αποκριών ποτέ.
(Εντάξει, αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια. Αυτό είναι το αγαπημένο μου κοστούμι αποκριών ποτέ.)
αγαπημένο μου κοστούμι αποκριών
Δεν είχα ιδέα ότι η χαρά Λου θα φέρει τη χαρά στα μικρά παιδιά σε κάθε δρόμο φορώντας αυτό το κοστούμι. "Είναι Elmo!" Φώναξε ακούσαμε, τουλάχιστον εκατό φορές. Προς το τέλος, όταν η νύχτα είχε φτάσει και το πρόσωπό της Lu είχε σκοτεινιάσει, μια μικρή ομάδα από παιδιά πραγματικά δεν φαίνεται να πιστεύουν ότι ήταν ο πραγματικός Elmo. Αυτό ήταν αρκετά μεγάλη.
Ποια παιδί δεν αγαπά Απόκριες;
Λοιπόν, μπορεί να είναι μια δύσκολη νύχτα για τα παιδιά που είναι χωρίς γλουτένη. (Και φυσικά, με τροφικές αλλεργίες στα φιστίκια ή τα γαλακτοκομικά προϊόντα, θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο δύσκολα.) Να θυμάστε ότι όταν επιλέγετε καραμέλα για τα παιδιά που έρχονται στην πόρτα σας.
Αν είστε ο γονιός του χωρίς γλουτένη παιδί, θα πάμε να θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι η καραμέλα. Εδώ είναι μερικοί κατάλογοι που έχω δει φέτος, το πιο up-to-ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το τι γλυκά τα παιδιά μπορούν να φάνε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: