Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΥΛΙΚΑ
85 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora
  • 1/8 κ.γ. αλάτι
  • 2 αβγά
  • 225 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 1 κ.σ. κακάο
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 30 γρ. κορν φλάουερ χωρίς γλουτένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Αλείφουμε ένα μικρό τετράγωνο ταψί με πλευρές περίπου 20 με 22 εκατοστά με μαργαρίνη με βούτυρο.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα.
Μόλις η σοκολάτα λιώσει προσθέτουμε τη μαργαρίνη με βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. (Αν είναι κατευθείαν από το ψυγείο υπάρχει περίπτωση να μας κόψει η σοκολάτα λόγω απότομης αλλαγής θερμοκρασίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: