Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Για όσους έχουν δυσανεξία σε ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΟΓΙΑ, ΛΑΚΤΟΖΗ Herbalife δημιούργησε το υποκατάστατο γεύματος Formula 1 Free From

Για όσους έχουν δυσανεξία σε ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΟΓΙΑ, ΛΑΚΤΟΖΗ Herbalife δημιούργησε το υποκατάστατο γεύματος Formula 1 Free From.

Με πρωτείνη από μπιζέλι και όλα τα θρεπτικά συστατικά που μας δίνει και η Formula 1 της Herbalife.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα καλό πρωϊνό, εφοδιάζοντας τον οργανισμό μας με θρεπτικά συστατικά που σήμερα λόγω της κακής θρεπτικής σύστασης των τροφίμων δεν παίρνουμε όσο και αν θεωρούμε ότι κάνουμε ισορροπημένη διατροφή, βοηθά αν κάποιος επιθυμεί επίσης να μείωσει το βάρος του, καθώς επίσης για διατήρηση και για αύξηση βάρους.
Είναι ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα (γεύση Βανίλια), προσφέρει μια εξαιρετική ισορροπία πρωτεινών και βασικών θρεπτικών συστατικών για διαρκή ενέργεια
Με λιγότερο από 230 θερμίδες ανά ρόφημα (όταν το αναμιγνύουμε με 250 ml γάλα). Περιέχει εκχυλίσματα από ρόδι και βατόμουρο. Παρέχει αντιοξειδωτικά που προστατεύουν την υγεία, φυτικές ίνες και βότανα και μια φυτική πρωτεϊνη που προέρχεται από το μπιζέλι!
Κάθε 250ml ροφήματος παρέχει:
17,8 γρ. πρωτείνη μπιζελιού όταν αναμιγνύεται με αγελαδινό γάλα
17,0 γρ. πρωτείνη μπιζελιού όταν αναμιγνύεται με γάλα σόγιας
Η γλουτένη προκαλεί αλλοιώσεις στον βλεννογόνο του λεπτού εντέρου, προκαλώντας μεταξύ άλλων και μερική ή ολική ατροφία των λαχνών, εμποδίζοντας τη φυσιολογική πέψη και απορρόφηση του φαγητού. Σε περίπτωση που καθυστερήσει η διάγνωσή της, επειδή το σώμα δεν απορροφά σωστά τα θρεπτικά στοιχεία των τροφών (ή τις τροφές) μπορεί να οδηγήσει, μεταξύ άλλων σε αναιμία, οστικά προβλήματα και απώλεια βάρους».
Τα άτομα που ταλαιπωρούνται από τη νόσο της κοιλιοκάκη γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι είναι πολύ σημαντική η καλή υγεία του εντέρου τους. Οι λάχνες που υπάρχουν στο έντερο θέλουμε να είναι υγιείς για να μπορούν να απορροφούν και να μεταφέρουν τα θρεπτικά συστατικά των τροφών στο αίμα και κατ’ επέκταση να έχει ενέργεια και καλή διάθεση το άτομο. Το ρόφημα μας σας βοηθάει να εφοδιάσετε τον οργανισμό σας με θρεπτικά συστατικά τα οποία χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στις καθημερινές σας ανάγκες. 
Θα ήθελα να προσφέρω σε όσους ενδιαφέρονται, πραγματικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, από μια ανάλυση σύστασης του σώματος τους, που θα τους επιτρέψει να δουν 11 διαφορετικούς δείκτες που έχουν να κάνουν με τη καλή φυσική κατάσταση και υγεία. Με ένα απλό τηλεφώνημα και απλώς αναφέροντας ότι ταλαιπωρούνται από αυτή τη πάθηση μπορούν να το κατοχυρώσουν για 2 φορές τουλάχιστον το χρόνο ωστέ να μπορούν να βλέπουν και την εξέλιξή τους. Αν κάποιος βρίσκεται εκτός Αττικής θα τον εξυπηρετήσει κάποιος συνεργάτης μου. Δεν υπάρχει υποχρέωση για καμία αγορά τωρινή η μελλοντική. 
Σας ευχαριστώ και μπορείτε να επισκεφτείτε και την Ομάδα Φίλων Υγιεινού και Δραστήριου τρόπου ζωής, στην οποία συναντιόμαστε μία φορά την εβδομάδα για μια ώρα και κάθε φορά μαθαίνουμε με απλά λόγια, όμορφες πληροφορίες για τη σωστή διατροφή βοηθώντας τον κόσμο να εντάξει στον εαυτό του πρώτα και κατά συνέπεια στο ευρύτερο κύκλο της οικογένειάς του, τους κανόνες και τη σημασία της καλής διατροφής. 
Θα χαρώ πολύ να έχω μια προσωπική επαφή μαζί σας. 
Χαιρετάκη Τζένη
Τηλ. Επικοινωνίας 6985839995 – 210 2847382 
Πλαπούτα 56 – Νέο Ηράκλειο Αττικής

1 σχόλιο:

jheretaki είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ για τη δημοσίευση της ανάρτησής μας! Στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή. Να είστε πάντα καλά.